Összehajtható sisak alapcsomag vásárlás

Nos, melyik színbe szerettél bele?

Hamarosan valamelyik a tiéd lesz, csak görgess lejjebb 🙂

Már csak ki kell töltened a lenti űrlapot és három napon belül szállítjuk neked a sisakodat és a hozzá való kiegészítőket

Overade Plixi FIT alap csomag (sisak + szütyő + méretállító szivacsok)
29 990 Ft
x
0 Ft
Legalább egy terméket rendelned kell!
Összesen:
0 Ft
Érvénytelen kupon kód.
Fizetési mód
Add meg a fizetési módot!
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek ezt a mezőt is töltsd ki!

Az SOS Gyermekfalvakkal kötött megállapodásunk értelmében ha az alábbi pipát bejelölöd, a csomag árából ötszáz forintot a nehéz sorsú gyermekek megsegítésére utalunk. A pipával az ár változatlan marad, csupán ezt az apró gesztust kérjük tőled.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
3750 Ft

Szupergyors Szállítás

Logo_pos_315x128_RGB-download-35141Partnerünk a GLS futárszolgálat, akik segítségével biztos lehetsz benne, hogy három napon belül biztonságban megérkezik hozzád a csomagod – mindezt ráadásul INGYEN!

Miért javasoljuk a Bankkártyás fizetést?

Mert gyors, mobilis, kényelmes és biztonságos: az Overade Plixi sisakok magyarországi forgalmazója, a 3MG Design Solutions Kft. elkötelezett híve az innovatív megoldásoknak, így a bankkártyás fizetést preferálja. A fizetés HTTPS protokollon keresztül történik és mi soha, semmilyen körülmények között nem fogunk tudni a bankkártya adataidról (így természetesen nem is tároljuk őket, hiszen nincs mit).

Ennyien választották a kártyás fizetést nálunk 2016-óta

0 kártyás fizetés

Bankkártya fizetési partnerünk a Barion, akiknek nem kisebb hazai cégek, mint a Jófogás, a DonPepe és a Yumber szavaztak bizalmat, így biztos lehetsz benne, hogy ennél a magyar szolgáltatónál biztonságos a bankkártyás fizetés.

barion-blue-partner-600px

“Köszönöm, de készpénzzel szeretnék fizetni!

Természetesen erre is lehetőséged van. Válaszd baloldalt az utánvétes fizetési lehetőséget és csak akkor fizetsz a csomagért, amikor a futár meghozta neked.

Milyen méretet válasszak?”

Az Overade Plixi két méretben érhető el és minden sisakot kétféle, cserélhető belső szivacsozással szállítunk. Nézd meg az alábbi segédletünket és biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő méretet választod.

meretek

100%-os pénzvisszafizetési garancia

3mglogoAnnyira bízunk a termékünkben, hogy bevállaltuk! Az Overade Plixi kizárólagos magyarországi forgalmazója, a 3MG Design Solutions Kft. vállalja, hogy kérdés nélkül visszavásárolja tőled a sisakot, ha a vételtől számított harminc napon belül jelzed, hogy mégsincs szükséged a sisakra. A garanciával kapcsolatos összes részletért kattints ide.